Geef je feest Flavour

Wij geven elk optreden 100% voor een energieke show en een spetterend feest. Wij spelen voornamelijk medleys van 8 tot 12 minuten waarbij er elke 1,5 minuut van nummer wordt gewisseld zonder te stoppen. Zo nu en dan wordt er een los nummer gespeeld. Op deze manier is de muziek lekker dansbaar en komt de feeststemming er goed in. De medleys bieden een gevarieerd repertoire waarbij elk muziekgenre voorbij komt. Voor ieder wat wils dus.
Wij bouwen de feeststemming van de avond op door de nummerkeuze daarop aan te passen op basis van onze ervaring. Er zijn interactieve momenten met het publiek in de show verwerkt voor een onvergetelijke feestavond.

Bruiloft


Opzoek naar een geschikte live band voor het feest op jullie speciale trouwdag? Coverband Flavour heeft alles in huis om er een onvergetelijke avond van te maken. Ons repertoire is geschikt voor een gevarieerd publiek en onze speellijst is afgestemd op een goede opbouw van de feestavond. Jullie wensen staan hierbij voorop.

Feest


Ben je de voorbereidingen aan het treffen voor een spetterend feest? Coverband Flavour houdt ervan om van elke gelegenheid een feest te maken: jubilea, gala, festivals, dorps-, verjaardags-, studenten-, verenigings-, bedrijfs- en tentfeesten en alle andere gelegenheden die je maar kunt bedenken om een feest te geven. We bieden een gevarieerd repertoire. Gegarandeerd een onvergetelijke feestavond.

Veel gestelde vragen

Hoe lang speelt Coverband Flavour?

Wij spelen standaard 3 sets van 50 minuten. In overleg kan de verdeling van de sets aangepast worden aan de planning van uw feest.

Verzorgt Coverband Flavour muziek tussen de sets?

Indien gewenst kunnen wij muziek afspelen tussen de sets met behulp van vooraf gemaakte afspeellijsten.

Verzorgt Coverband Flavour alle benodigde techniek?

Ja dat kan. U boekt ons standaard met alle benodigde techniek m.u.v. het P.A. systeem (eindversterking) en de lichtshow. Wij huren de benodigde en/of gewenste eindversterking en lichtshow bij onze vaste licht- en geluidstechnici. Door de samenwerking met onze vaste licht- en geluidstechnici kunnen wij de benodigde eindversterking en de lichtshow op uw wensen aanpassen.

Aan welke eisen dient de locatie te voldoen?

  • Een aantal vrije stroomgroepen, afhankelijk van uw wensen
  • Een plek van ongeveer 6×4 meter voor de band
  • Houdt rekening met een opbouwtijd van ongeveer 3 uur en een korte soundcheck